Foto: Publicitātes foto

Auto dīleru tīkls "Moller Auto" piektdien, 2. februārī oficiāli atklājis uzņēmuma jaunāko un ilgtspējīgāko "Audi" centru, kas atrodas Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 115. Tas ir "Moller Auto" Baltijā lielākais dīleru centrs, kura izveidē investēti 15 miljoni eiro. Ar jaunā centra atklāšanu "Moller Auto" veicinās arī "vienas pieturas" dīleru koncepta turpmāku attīstību Latvijā un Baltijā.

Jaunā "Audi" centra būvniecības darbi noslēdzās 2023.gada otrajā pusē, un tā ēka ir uzbūvēta divos stāvos ar kopējo platību 3672 m2, savukārt kopējā zemes platība ir mērāma 23 281 m2. Ēkas pirmais stāvs ir atvēlēts automašīnu ekspozīcijai, kā arī auto servisa telpām, tostarp nodrošinot klientiem tādu pakalpojumu saņemšanu kā auto apdrošināšana, rezerves daļu iegāde u.tml.

Turpina Izīda Gerkena, "Moller Auto" uzņēmumu grupas izpilddirektore Baltijā: "Šis centrs ir ļoti nozīmīgs un līdz šim mūsu lielākais investīciju projekts, kas tika radīts ar mērķi transformēt auto iegādes procesus, tos padarot mūsdienīgākus un atbilstošākus šodienas un nākotnes patērētāju profilam. Pēdējos gados esam aktīvi strādājuši arī pie "vienas pieturas" koncepta ieviešanas mūsu dīleru centros, un klientiem tas nozīmē iespēju saņemt virkni pakalpojumu vienuviet. Līdz ar to jaunatvērtajā centrā piedāvājam ne vien plašu "Audi" modeļu klāstu, bet arī tādus pakalpojumus kā auto līzingu, auto servisu, apdrošināšanu, mazlietotu auto iegādi, auto abonēšanu un iespēju iegādāties rezerves daļas. Visticamāk, mainoties tirgum un patērētāju paradumiem, nākotnē šo pakalpojumu skaits tikai augs."

Runājot par nākotnes mobilitāti, viņa uzsver, ka jaunā centra auto servisā ir izveidota speciāli pielāgota zona darbam ar elektroauto. Servisa aprīkojumā integrēti arī moderni auto pacēlāji, automātiska četru riteņu mazgāšanas sistēma, kā arī tirgū jaunākie auto riteņu balansēšanas stendi, kas spēj ne vien imitēt reālus auto braukšanas apstākļus uz ceļa, bet arī noteikt pat mazākās spēkrata ritošās sistēmas darbības novirzes no normas. Kopumā jaunā centra auto serviss nodrošinās, ka darbs norit ātrāk, efektīvāk, un klientiem gaidīšanas laiks ir krietni īsāks.

Tāpat jaunais centrs ir būvēts un aprīkots saskaņā ar globālajiem "Audi" augstas kvalitātes ilgtspējas standartiem, kas tik vērienīgā mērogā Baltijā ir ieviesti pirmo reizi. Piemēram, lai nodrošinātu atbilstību A klases energoefektivitātes standartiem, jaunā centra apsildīšana tiek nodrošināta ar kombinētu gāzes un siltumsūkņa apkures risinājumu. Tāpat paredzēts, ka nākotnē ēkas jumtu klās saules paneļi, radot alternatīvu elektroenerģijas ieguves avotu, kā arī būs pieejamas elektroauto uzlādes stacijas.

"Būvējot šo projektu, līdzās ilgtspējai liela nozīme ir veltīta arī darbinieku produktivitātes un labbūtības veicināšanai, piemēram, kvalitatīvu un modernu darba apstākļu nodrošināšanai, atpūtas zonām u.tml. Tajās īpaša uzmanība pievērsta gan iekārtojuma ergonomikai, gan laikmetīgam dizainam, gan darbinieku atpūtai. Modernās telpas jau šobrīd var izmantot arī "Moller Auto" klienti, kuri, gaidot savu auto, var gan relaksēties, gan pilnvērtīgi nodoties darba dienai, jo atpūtas zonā ir pieejamas arī skaņas necaurlaidīgās istabas," stāsta Izīda Gerkena.

"Moller Auto" jaunais "Audi" centrs ir atvērts darba dienās no pulksten 8 līdz 19, sestdienās no pulksten 10 līdz 16, bet svētdienās centrs ir slēgts.

"Moller Auto" jaunā "Audi" centra atklāšana notika 2. februārī, uzņēmumam vienlaikus uzsākot sadarbību ar labdarības organizāciju "Hospiss LV" un organizējot labdarības koncertu "Brīvi (no)dzīvot", kurā tika vākti ziedojumi nedziedināmi slimu cilvēku aprūpei. Dāvājot šo labdarības koncertu, papildus "Moller Auto" ziedoja 10 tūkstošus eiro nedziedināmi slimu cilvēku dzīves nogalei, kas tiks izmantoti gan cieņpilnas hospisa aprūpes nodrošināšanai tiem, kas dažādu iemeslu dēļ nevar saņemt jauno valsts apmaksāto pakalpojumu, gan citiem labdarības projektiem, kas vērsti uz mirstošu pacientu vajadzībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!