Foto: Publicitātes attēli

Pēc elektriskā "Avenger" panākumiem "Jeep" marka tagad piedāvā pilnīgi jaunu modeļa versiju – "Jeep Avenger 4xe". Pilnībā elektriskā versija kļuva par 2023. gada Eiropas Gada auto, bet tagad zīmols savā klāstā ievieš "4xe" ar vieglā hibrīda tehnoloģiju.

Izmantojot elektrifikācijas jaudu, jaunais "Avenger 4xe" nodrošina pietiekamu vilci un veiktspēju apvidus apstākļos. Automobilis apvieno 136 ZS iekšdedzes dzinēju ar diviem 21 kW elektromotoriem, kas piedzen abas asis un aizmugurējiem riteņiem novada 190 Nm griezes momentu.

Pateicoties inovatīvai tehnoloģijai ("power looping"), jaunais "Avenger 4xe" garantē visu riteņu piedziņas vilci neatkarīgi no akumulatora uzlādes stāvokļa, lai nodrošinātu pārliecinošu braukšanas pieredzi visdažādākajos apvidos.

Nelielos ātrumos jaunā "Avenger 48V Mild Hybrid" sistēma ļauj braukt arī pilnībā elektriskā režīmā, šo iespēju nodrošinot elektromotoram, kas iebūvēts automātiskajā sešpakāpju divsajūgu pārnesumkārbā.

48 voltu vieglā hibrīda tehnoloģijas un pilnpiedziņas apvienojums "Avenger 4xe" modelī atspoguļo "Jeep" zīmola nodomu piedāvāt ilgtspējīgu 4x4 braukšanas pieredzi, vienlaikus saglabājot atvērtību un pieejamību Eiropas klientiem.

"Jeep Avenger 4xe" pasūtījumu pieņemšana sāksies vēl līdz šī gada beigām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!