Foto: Publicitātes foto

"Nissan" apvidnieks "X-Trail" speris vēl vienu soli aktīvā dzīvesveida pasaulē un piedāvā jaunu versiju "N-Trek". Tā ir radīta ģimenēm, kas vienmēr ir gatavas doties piedzīvojumos.

Vizuāli "Nissan X-Trail N-Trek" izceļas ar dizaina elementiem, kas rada robustuma sajūtu. Priekšpusē uzmanību piesaista "V-Motion" rāmja tumšā apdare ap centrālo režģi. Citās "X-Trail" versijās "V-Motion" ir hromēts.

Priekšā un aizmugurē bampera apakšējā aizsargājošā daļa ir metāliski tumšpelēka, savukārt sānskata spoguļu korpusi ir melnā krāsā. Priekšējā bampera apakšdaļā ir integrēti jauni LED miglas lukturi.

"N-Trek" virsbūves krāsojuma opcijas ietver arī iespēju izvēlēto pamattoni kombinēt ar melnu jumtu.

Automobiļa salonā ir ieviesta ūdensizturīga sēdekļu apdare. Šī spēkrata braucēji, visticamāk, pie sava auto nereti atgriezīsies pēc sportiskām aktivitātēm brīvā dabā ļoti dažādos laikapstākļos un varēs vienkārši sēsties iekšā un braukt mājās, neraizējoties par salona apdari.

Tāpat "N-Trek" modifikācijai ir izstrādāts piederumu komplekts, kurā ietilpst gumijas grīdas paklājiņi un abpusēji lietojams bagāžas nodalījuma paklājs.

Šīs versijas apvidnieks ir aprīkots ar "Nissan" novatorisko "e-Power" tehnoloģiju, kurā tiek izmantots benzīna trīs cilindru turbodzinējs ar mainīgu kompresiju. Tas ražo elektrību akumulatoram, kas darbina riteņus piedzenošo elektromotoru. Savukārt visu riteņu piedziņas sistēma "e-4orce" aprīkota ar diviem elektromotoriem – vienu uz priekšējās, otru uz aizmugurējās riteņu ass, un tie var pielāgot jaudas padevi 10 000 reižu sekundē atkarībā no saķeres.

Tādā veidā "X-Trail" spēka agregāts nodrošina elektroauto raksturīgu plūdenu braukšanu apvienojumā ar gatavību pārvarēt sarežģītus apstākļus, turklāt bez nepieciešamības automobili uzlādēt.

Arī "N-Trek" versijā "X-Trail" ir pieejams ar līdz pat septiņām sēdvietām.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!