Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Nissan" oficiāli paziņojusi īpaši sportiskās "Nismo" versijas izstrādi jau tā sportiskajam "GT-R" modelim. Tādējādi autoražotājs turpina "Nismo" versijas ekspansiju savā modeļu piedāvājumā, ko jau ir ieguvis "Juke" un "370Z".

Pateicoties "Sony Gran Turismo" braukšanas stimulatora spēļu sērijai, "Nismo" nosaukums jau ir pazīstams miljoniem spēlētāju un autosporta cienītāju, kas ar "Skyline" trasi izbauda jau kopš 1969. gada, tāpēc nav pārsteigums, ka arī "GT-R" sasniedzis kulta statusu.

Nule notikušajā Ženēvas autoizstādē tika prezentēts modernizētais "Nissan GT-R", kas ieguvis vizuālus un tehniskus uzlabojumus, kas balstīti uz pagājušā gada Nirburgringas 24 stundu sacīkšu rezultātiem, kā arī automobiļa panākumiem "Super GT" un "Global GT" sērijās. Tā rezultātā automobiļa kopējā veiktspēja ir ievērojami palielināta un ir uzlabota stabilitāte, braucot lielā ātrumā.

Šobrīd vēl izstrādes stadijā esošais "GT-R Nismo" atradīsies jaunā "Nissan Nismo" augstas veiktspējas automobiļu klāsta priekšgalā un nākamgad paralēli standarta modelim būs pieejams visās "Nissan" specializētajās "GT-R" pārstāvniecībās.

Tehniskās specifikācijas un veiktspējas rādītāji tiks publicēti, kad tuvosies automobiļa laišana klajā tirgū.

Galerija ar nule modernizēto standarta "Nissan GT-R":

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!