Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu kompānija "Revology Cars" izstrādājusi klasiskā "Ford Mustang" moderno versiju. Automobilī izmantota oriģinālā dizaina 1964. gada virsbūve, tomēr vairums pārējo komponenšu ir no mūsdienu autobūves.

"Revology Cars" pārbūvētais klasiskais "Ford Mustang" aprīkots ar pieclitru V8 motoru, kuram ir elektroniskā degvielas iesmidzināšanas sistēma. Klients var izvēlēties vai nu piecpakāpju manuālo vai četrpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Tāpat spēkratam ir stūres pastiprinātājs, visu četru riteņu disku bremzes, "McPherson" tipa priekšējā balstiekārta un trīssviru aizmugurējā, kas aizstāj oriģinālo lokšņu balstiekārtu.

Īpašnieka komfortam ir automobiļa bezatslēgas piekļuves sistēma, elektriski regulējami sēdekļi, regulējams stūresrats, automātiski atverams bagāžnieka vāks, digitālais mērinstrumentu panelis un "Bluetooth" saskarne. Izstrādātājs uzsver, ka tas viss iestrādāts neuzkrītoši, lai nebojātu klasiskā automobiļa auru.

Lai arī virsbūve ir tāda paša dizaina kā klaiskajam "Ford Mustang", arī tā ir izgatavota atbilstoši mūsdienu tehnoloģijām. To izgatavojusi kompānija "Dynacorn" pēc "Ford" autoražotāja licences. Virsbūves konstrukcijā izmantots kvalitatīvāks tērauds nekā 60. gados. Ražotājs virsbūvei dod piecu gadu pretrūsas garantiju.

"Revology Cars" modernizētais "Ford Mustang" maksā no 119 500 dolāru (113 501 eiro). Automobilis pieejams kā kupejas, tā arī kabrioleta versijā. Pirmie klienti savus spēkratus saņems 2016. gadā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!