Latvijas rallija ekipāža Ralfs Sirmacis/Māris Kulšs arī sestdien rādīja pārliecinošu sniegumu Polijas rallija čempionāta pirmajā posmā, "41.Rajd Šwidnicki" - pēc astoņiem ātrumposmiem viņš ir otrais "Castrol Edge Fiesta Trophy" ieskaitē, kurā startē sešas ekipāžas ar "Ford Fiesta R2" automašīnām.

Otrajā sacensību dienā sportistiem bija jāveic seši ātrumposmi, un Sirmacis zemāk par otro vietu šai ieskaitē nenolaidās, sīvi cīkstoties ar mājiniekiem Marcinu Šefleru/Simonu Marciņjaku. Poļi neveiksmīgi aizvadīja trešo posmu, noslīdot uz trešo vietu, taču līdz dienas beigām atgriezās līderpozīcijā. Sirmacis no Šeflera atpaliek 2,3 sekundes.

Rallija absolūtajā vērtējumā Latvijas ekipāža zaudējusi četras pozīcijas un atrodas 19. vietā, bet 2WD vērtējumā - astotie. Otrajā sacensību dienā pirmo pozīciju zaudēja Vojcehs Huhala ("Subaru Impreza"), viņu apsteidza Jaketans Kajetanovičs ("Subaru Impreza"). Huhala otrās rallija dienas beigās ir otrais, atpaliekot no līdera 7,3 sekundes. Trešais ir Tomašs Kuhars ("Peugeot 207 S2000").

Svētdien ekipāžām būs jāveic vēl seši ātrumposmi.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!