Foto: Publicitātes foto
Latvijas ūdensmotosporta pilots Uvis Slakteris F2 pasaules čempionāta trešajā posmā Itālijā "Match Race" disciplīnā, startējot ar svešu un steigā sagatavotu laivu, izcīnījis bronzas medaļu, informē "Riga Powerboat Team".

Neskatoties uz to, ka Uvis Slakteris startēja ar īrētu un steigā sagatavotu laivu, viņš pierādīja, ka ir augstas klases pilots, kas spēj ātri adaptēties vissarežģītākajās situācijās un sasniegt augstus rezultātus.

"Esmu priecīgs, ka tik īsā laikā spēju pielāgoties šai laivai un ļoti spēcīgā konkurencē izcīnīt trešo vietu. Tas arī man pašam dod lielāku pārliecību, ka esmu kļuvis par profesionāli, jo izrādās, ka tehnika vairs nespēlē tik lielu lomu augstu rezultātu sasniegšanai, bet gan tas, ka jau vissmalkākajās niansēs sajūtu laivu, ātrumu, vēju un ūdeni," pēc finiša atzina Uvis Slakteris. "Šoreiz vislielāko gandarījumu izjutu, kad pēc cīņas par bronzu ar itāļu pilotu, braucu gar krastu un, zinot visas peripetijas ar laivu, itāļi vienalga man aplaudēja un sauca "bravo"."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!