Kā 2014.gada Latvijas junioru čempions un Latvijas čempions R2 klasē Ralfs Sirmacis šonedēļ dodas uz Angliju, lai autosporta kompānijā "M-Sport" saņemtu sezonas balvu "Ford Fiesta Sport Trophy" (FST) izcīņā, portālam "Delfi" apstiprināja "LMT Autosporta akadēmija" komanda.

Sešu valstu čempioniem, kas šosezon startējuši ar "Ford Fiesta" R2 klases automašīnām, sezonas noslēguma pasākumā tika dota unikāla iespēja testēt "M-Sport" jaunāko modeli - "Ford Fiesta R5+", informē "M-Sport".

Bez Ralfa Sirmača šajā pasākumā, kas notiks "M-Sport" bāzē, piedalīsies arī Somijas FST čempions Tēmu Suninens, Beļģijas FST čempions Tibo Radū, Spānijas čempions Kristians Garsija, Nīderlandes čempions Kevina van Dejne un Lielbritānijas čempions Kelvins Bītijs.

Sirmacim šīs būs atvadas no "LMT Autosporta akadēmija" komandas un R2 klases, jo nākamsezon jaunais pilots, kurš pēdējos trīs gadus dominējis gan junioru ieskaitē, gan Latvijas čempionātā, pāries uz citu klasi.

"LMT Autosporta akadēmijas" vadītājs Dainars Dambergs apstiprināja, ka komandā arī turpmāk būs divas ekipāžas, kas atrodas savas rallija karjeras pašā sākumā. "LMT Autosporta akadēmiju" nākamsezon turpinās pārstāvēt Emīls Blūms, bet otras ekipāžas sastāvs pagaidām vēl nav atklāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!