Foto: Publicitātes foto

"Olsbergs MSE" komandu, kurā divas iepriekšējās pasaules rallijkrosa čempionāta ("World RX") sezonas brauca Latvijas pilots Reinis Nitišs, šosezon pārstāvēs divi jauni braucēji - bijušā pasaules rallija čempiona Markusa Gronholma 19 gadus vecais dēls Niklass un viņa vienaudzis, zviedrs Kevins Eriksons.

Tāpat komanda atbalstīs jauno kenijieti Tedžasu Hirani un francūzi Sirilu Reimonu "RX Lites" klasē.

"Pirms sezonas es, Markuss un Jussi Pinomaki apspriedām, kā labāk turpināt mūsu sekmīgi iesākto jauno braucēju programmu," saka "Olsbergs MSE" komandas īpašnieks Andreass Eriksons. "Mums ir skaidrs, ka gribam veidot nākotnes čempionus, kas ir piedzimuši, uzauguši un attīstījušies šajā sporta veidā. Kevinam un Niklasam jau ir pa izcīnītam titulam rallijkrosā, lai gan viņiem ir tikai 19 gadu. Arī Tedžass un Sisrils uzrādījuši labus rezultātus savā līdzšinējā "RX Lites" karjerā, tā kā mums būs liels prieks strādāt ar šo jauno braucēju grupu."

"Mūsu mērķis 2016. gada sezonā nav tituli, bet iegūt pārliecību, ka strādājam ar īsto "materiālu" un gatavošanās ir pareiza mūsu ilgtermiņa plāniem," piebilst komandas īpašnieks. "Gribam, lai komanda tuvāko gadu laikā izaug un mēs varam pāršķirt jaunu lappusi "Olsbergs MSE" vēsturē."

Kā zināms, Reinis Nitišs ir pievienojies "All-Inkl.com Racing" komandai, bet viņa kolēģis Andreass Bakerūds pievienojies Kenam Blokam viņa jaunajā komandā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!