Pasaules rallijkrosa čempionāta ("World RX") provizoriskajā 2021. gada sezonas kalendārā nav iekļauts posms Biķernieku trasē, liecina sacensību mājaslapā atrodamā informācija.

Starptautiskās Automobiļu federācijas Motorsporta padome trešdien apstiprināja "World RX" provizorisko kalendāru, kurā iekļauti 10 posmi, kuri risināsies no maija līdz novembrim. Astoņi posmi paredzēti Eiropā, viens Tuvajos Austrumos vai Āzijā, bet vēl viens – Āfrikā.

Eiropā paredzētie posmi risināsies Beļģijā, Norvēģijā, Somijā, Zviedrijā, Spānijā, Vācijā, Francijā, bet viena posma norises vieta vēl nav izziņota. Viens posms risināsies Dienvidāfrikas republikā, bet Tuvo Austrumu/Āzijas posms vēl nav izziņots.

"World RX" šobrīd meklē jaunu sacensību promoteru, jo sadarbība ar IMG ir noslēgusies. Visiem posmu rīkotājiem līgumattiecības būs jāslēdz ar jauno promoteru.

Jau ziņots, ka aizvadītajā sezonā Biķernieku trasē risinājās divi "World RX" posmu. Latvijas posms divreiz saņēmis balvu kā labāk sarīkotais "World RX" posms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!