Otrais čempionāta posms Saūda Arābijā ieies vēsturē ne tikai ar aizraujošo abu titula pretendentu Šarla Leklēra un Maksa Verstapena cīņu par uzvaru, bet arī Mika Šūmahera iespaidīgo avāriju kvalifikācijā, kā arī ar notikumiem piektdien āprus trases, kad netālajā naftas pārstrādes rūpnīcā tika iešauta Jemenas nemiernieku raidītā raķete. Par visu aktuālo "F1LV Podkāstā" diskutēja žurnālists Aldis Putniņš un autosporta lietpratējs Jānis Vanks.

Kamēr F-1 čempionāta organizatoriem noteikti jāizvērtē riski un morālā stāja pirms nākamreiz ieradīsies uz sacensībām Saūda Arābijā, sportiskās intrigas ziņā F-1 šobrīd ir vienā no augstākajiem punktiem pēdējo gadu laikā. Abos pirmajos divos čempionāta posmos 2022. gadā pa uzvarai guvuši pagaidām galvenie titula pretendenti Leklērs un Verstapens, kuru cīņa un duelēšanās nemaz neatgādina pērnā gada Hamiltona un Verstapena sadursmēm bagāto divcīņu.

Tāpat podkāstā abi sprieda abu līdervienību "Ferrari" un "Red Bull" otro pilotu situāciju, jo, lai arī čempionātā aizvadīti tikai divi posmi, jau šobrīd komandu līderi snieguma ziņā ir bijuši neaizsniedzami viņu komandas biedriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!