Foto: DELFI Aculiecinieks

Carnikavas dabas parkā "Piejūra" kāds velobraucējs kļuvis par upuri vietējo iedzīvotāju "partizānu karam" ar braucējiem pa meža takām.

"Garupes "anti-velo partizāni" nesnauž! Šāds rūpīgi sagatavots un nomaskēts (pēc skrūvju ieskrūvēšanas viss komplekts nokrāsots ar brūnu krāsu) dēlītis ar četrām lielām skrūvēm pārsteidza nesagatavotu takas nobrauciena posmā," raksta fotogrāfiju autors Mārtiņš.

"Šoreiz viss beidzās bez miesas bojājumiem, bet varēja būt arī citādi. Ticu, ka pārsteiguma autoram sātans ellē jau sagatavojis pašu lielāko un spuraināko ananasu (..)," norāda velobraucējs.

Atgādinām, ka janvārī Madonas novadā gāja bojā kvadricikla vadītājs, kurš iebrauca pār ceļu novilktā trosē.

Februārī norisinājās diskusija "Par saudzīgu mototransporta pārvietošanos Latvijas mežu ceļos", kurā mežu apsaimniekotāji un motoklubu pārstāvji vienojās par kopīgu sabiedrības izglītošanu, kur un kā drīkst braukt apvidū.

Sūtiet savas reportāžas un par mēneša labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti no "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām e-pastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!