Latvijā braukšanas kultūru ar rietumvalstīm nesalīdzināt – speciāli bremzēt lielā braukšanas ātrumā, lai ieriebtu citam, valstīs ar augstu satiksmes drošības līmeni prātā neienāktos. Tomēr šeit ir Latvija un katrs uzskata, ka ceļš pieder tikai viņam. Tieši šāds kārtējais incidents noticis uz Jūrmalas šosejas ceturtdienas vakarā, 13. jūlija.

"Kāds pazīst "Mazda" ar numurzīmi MZ5771 vadītāju? Ja, kā tu saki, tev bērns mašīnā, tad ko tu dari trešajā joslā, nedodot apsteigt un vēl sit pa bremzēm!? Šovakar gaidu tavu ziņu un sarunāsim vietu, kur izrunāties, jo ne uz Jūrmalas šosejas, ne pie Jūrmalas "Rimi" tu tomēr neapstājies," joprojām dusmīgs ir video autors Daniels.

Kā redzams video, abi automobiļi brauc pa Jūrmalas šosejas trešo joslu. Pēc videoreģistratora datiem redzams, ka "Mazda" vienā ceļa posmā braukšanas ātrumu no atļautajiem 110 km/h samazina uz 100 km/h, tādēļ aizmugurē braucošais "Mercedes-Benz" vadītājs (video autors) tam uzmirkšķināja ar tālajām gaismām. "Mazda" vadītājs uz to reaģēja, uzspiežot uz bremzēm…

Tad nu sākās ieriebšana viens otram – "Mercedes-Benz" vadītājs apsteidza "Mazda" spēkratu un arī samazināja ātrumu tā priekšā, bet "Mazda" vadītājs atkal izrāvās priekšā. Tā abi turpināja kādu ceļa posmu, līdz pa atvērtajiem logiem vienojās piestāt šosejas malā "izrunāties". "Mercedes-Benz" piestāja, bet "Mazda" tomēr aizbrauca. Kā noprotams no video autora sacītā, "Mazda" vadītājs nepiestāja parunāties arī pie lielveikala, iebraucot Jūrmalā.

.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!