Foto: Sadursme.lv
Ceturtdien, 31. augustā, kāds autovadītājs ar sava spēkrata videoreģistratoru iemūžinājis kravas autovadītāja agresiju Rīgā – no sākuma Krasta ielā un pēc tam uz Salu tilta. Kravas auto ne tikai nogrieza ceļu vieglajam auto, bet arī uz tilta bloķēja iespēju tam pabraukt garām.

Kā redzams video, Krasta ielas uzbrauktuvē uz Salu tilta kravas auto no otrās joslas pār nepārtraukto līniju iespraucas pa priekšu vieglajam auto, lai nokļūtu uz Salu tilta uzbrauktuvi. Šāda manevra dēļ vieglā auto vadītājs bija spiests bremzēt, lai izvairītos no sadursmes.

Kravas auto vadītāja agresija turpinājās arī uz Salu tilta, neļaujot video filmējošo autobraucēju to apsteigt. Kravas vilcējs manevrēja pa visām trim tilta braukšanas joslām, tomēr vienā no manevriem, mēģinot bloķēt vieglā auto vadītāju, kravas auto vadītājs pats bija spiests strauji bremzēt pa otro joslu lēnāk braucoša automobiļa dēļ tā, ka kravas vilcēja kabīne pamatīgi sasvērās uz priekšu.

Tiesa, nav zināms, kāpēc kravas auto vadītājs šādi rīkojies, jo video sākas tikai ar kravas autovadītāja agresiju, līdz ar to nav zināms, vai abiem autobraucējiem pirms tam uz ceļa jau nav bijis konflikts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!