Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Bentley" savam apvidus automobilim "Bentayga" prezentējusi pirmo speciālo versiju "First Edition". Šīs modifikācijas apvidus automobilis pirmo reizi tika parādīts svarīgiem markas klientiem Losandželosā.

"First Edition" versijas "Bentley Bentayga" eksterjerā ieguvis logotipu Lielbritānijas karoga veidolā un ekskluzīva dizaina 22 collu riteņu diskus no pulēta alumīnija ar melnas krāsas akcentiem.

Interjerā šai speciālajai modifikācijai ir unikāls salona apgaismojums, "First Edition" nosaukums uz sēdekļu atzveltnēm, kā arī "Union Jack" attēls uz mērinstrumentu paneļa.

"Bentley Bentayga" aprīkots ar sešlitru biturbo W12 dzinēju, kas attīsta 608 zirgspēku jaudu un 900 ņūtonmetru griezes momentu. Motors sajūgts ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Rezultātā luksusa apvidus automobilis no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,1 sekundē, bet tā maksimālais braukšanas ātrums sasniedz 301 km/h.

Speciālā "First Edition" modifikācija būs ierobežota 608 eksemplāru sērijā, no kurām pirmo saņems Lielbritānijas karaliene Elizabete II. Automobilis maksās no 229 tūkstošiem sterliņu mārciņām (327 tūkstošiem eiro), bet visi šīs versijas automobiļi jau esot izpārdoti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!