Foto: Publicitātes foto

Britu luksusa automobiļu ražotājs "Bentley" prezentējis ekskluzīvu modeli "Mulliner Batur", kas tiks izgatavots 18 vienību ierobežotā sērijā un ir visjaudīgākais šīs markas automobilis. Turklāt "Mulliner Batur" demonstrē turpmāko "Bentley" dizaina attīstību, it īpaši gaidāmajiem elektromobiļiem.

Par pamatu "Mulliner Batur" modelim tika izmantots "Bentley Continental GT", kas tika būtiski pārbūvēts. Ekskluzīvais modelis īpaši izceļas ar šaurajiem priekšējiem lukturiem un milzīgu radiatora dekoratīvo režģi.

Katrs no šī modeļa 18 eksemplāriem tiks montēts ar rokām vairāku mēnešu periodā, un klients varēs personalizēt pat vissīkākās detaļas. "Bentley Mulliner Batur" cena ir divi miljoni sterliņu mārciņas jeb 2,35 miljoni eiro. Turklāt visi ierobežotās sērijas automobiļi esot jau izpārdoti.

"Bentley Mulliner Batur" ieguvis visjaudīgāko W12 motoru markas vēsturē – tā jauda sasniedz 740 zirgspēku. Automobiļa interjerā ir arī detaļas no 18 karātu zelta.

Pirmie klienti savus "Bentley Mulliner Batur" saņems nākamā gada vidū.

Šis ir jau otrais "Bentley" ekskluzīvās sērijas modelis – pirms diviem autoražotājs prezentēja "Bentley Mulliner Bacalar", kas tika izgatavots tikai 12 eksemplāros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!