Foto: Publicitātes foto

Šveices kompānija "FAB Design" nākusi klajā ar luksusa apvidnieka "Porsche Cayenne" pārveidoto "Diesel S" versiju. Automašīnai mainīts gan dizains, gan V8 dīzeļdzinēja raksturlielumi. Rezultātā uztūnētais apvidnieks nosaukts par "Porsche Cayenne Emperor II".

Izmaiņu klāstā ietilpst virsbūves aerodinamisko elementu komplekts, 22 collu riteņi, oglekļa šķiedras motortelpas pārsegs ar ventilācijas atverēm, kā arī priekšas spoileris ar lieliem gaisa tvērējiem. Vēl viens spoileris atrodas arī auto aizmugurē, un tas kopā ar iebūvēto difuzoru ir darināts no oglekļa šķiedras. Savukārt auto izplūdes sistēmai uzstādīti uzgaļi ar četrām trapecveida izejām. Papildus iespējams pasūtīt oglekļa šķiedras sānskata spoguļu ietvarus un virsbūves krāsas priekšējā bufera uzliku.

Spēkrata motora uzlabojumu ziņā "Porsche Cayenne Emperor II" 4,2-litru V8 biturbo dīzeļdzinējs iegūs par 48 zirgspēkiem lielāku jaudu (430 ZS), bet griezes moments pieaugs par 80 ņūtonmetriem (930 Nm). Rezultātā pārveidotais apvidnieks līdz 100 km/h paātrinās 5,4 sekundēs un maksimāli sasniedz 257 km/h.

"FAB Design" pārveidojumu cena ir 16 490 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!