Foto: Publicitātes foto

Frankfurtē šonedēļ notiekošajā autoizstādē "Mercedes-Benz" prezentēs kopumā 100 automašīnu, vairākiem auto modeļiem šī būs pasaules pirmizrāde. Nozīmīgā auto izstāde notiks no 17. līdz 27. septembrim, taču vēl pirms oficiālās atklāšanas interneta tiešraidē ikvienam būs iespējams ielūkoties "Mercedes-Benz" halles aizkulisēs un sekot līdzi uzņēmuma "Daimler" vadības prezentācijai.

Pirmdien, 14. septembrī, plkst. 20.30 būs tiešraide no Mediju nakts, savukārt otrdien, 15. septembrī, plkst. 10.30 notiks "Mercedes-Benz" preses konference. Interneta tiešraides angļu un vācu valodās būs skatāmas www.mercedes-benz.com/livestream.

Frankfurtē pasaules pirmizrādi piedzīvos S-Klases kabriolets un C-Klases kupeja. Jaunā C-Klases modeļa kupeja savā klasē izceļas ar sportiskajām braukšanas īpašībām, saglabājot zīmolam raksturīgo izsmalcinātību, augstākos komforta un drošības rādītājus.

"Mercedes-Benz" S-Klases kabrioleta atklāšana ir sevišķi gaidīts notikums, jo pagājuši jau 44 gadi kopš iepriekšējā S-Klases kabrioleta. Jaunais auto radīts ievērojot labākās luksus klases tradīcijas, kas aizsāktas tālajā 1961. gadā, kad auto pasaulē sevi spilgti pieteica 111. un 112. sērijas S-Klases kabrioleta modeļi, kas tagad kļuvuši par kolekcionāru vērtībām. "Mercedes-Benz" autoinženieri parūpējušies, lai jaunais kabriolets pārsteigtu ne vien ar ekskluzīvu dizainu, bet arī komfortablu, drošu un ērtu braukšanu.

Tāpat pirmo reizi plašākai publikai tiks atklāts jaunais "Mercedes-Benz GLC". "GLK" pēctecis ir apvidus auto, kas izceļas ar dažādām drošības sistēmām un efektivitāti, jo, salīdzinot ar iepriekšējo modeli, degvielas patēriņš samazināts par 19%.

"Mercedes-Benz" izstādes halles vadmotīvs ir "Mercedes sapņu auto kolekcija", un par tās dominējošo akcentu kļūs dinamiskas formas, liela mēroga skulptūra "Silver Flow".

"Mercedes-Benz" halle tradicionāli atradīsies pie izstādes galvenās ieejas vairāk nekā 9000 kvadrātmetru platībā. Aptuveni 150 darbinieki gada garumā ir bijuši iesaistīti halles izveidē, konstrukcijas uzbūvē izmantotas 850 tonnas tērauda, vairāk nekā 230 kilometri kabeļu un vairāk nekā 4500 gaismas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!