Foto: Reuters/Scanpix/LETA

F-1 sezonas līderis Lūiss Hamiltons no "Mercedes" komandas sagaida, ka sezonas turpinājumā viņa cīņa ar "Red Bull" pilotu Maksu Verstapenu kļūs arvien intensīvāka, viņš pastāstīja intervija televīzijas kanālam "Sky F1".

Hamiltons, kurš atkārtojis Mihaela Šūmahera uzvaru rekordu, šajā sezonā kopvērtējumā ierindojas līderpozīcijā ar 230 punktiem, bet Verstapens ieņem trešo vietu ar 147 punktiem.

"Viņš ir ļoti talantīgs, ātrs un stabils. Nav viegli uzvarēt šo jauno nākotnes čempionu," sacīja Hamiltons, kurš pārliecināts, ka nākamajos sešos posmos cīņa tikai saasināsies.

"Viņi Nirburgringas trasē uzstādīja sacīkšu ātrāko apļa laiku, bet es darīju, ko varēju, lai iegūtu ātrāko apli. Viņiem ir lieliska mašīna, un viņi ar katru brīdi kļūst labāki. Tāpēc domāju, ka starp mums būs sīva cīņa, īpaši sezonas beigās."

Hamiltons uzskata, ka sezonas turpinājumā būs posmi, kas labvēlīgāki "Red Bull" mašīnām. Tāpat viņš pārliecināts, ka arī nākamajā sezonā "Red Bull" būs konkurētspējīgāka nekā šosezon. "Sagaidot nākamo gadu, domāju, ka nākamo 12 mēnešu laikā varēs redzēt ciešākas sacensības starp mums abiem un mūsu komandām," pauda Hamiltons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!