Foto: LETA

Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) Rallija komisijas vadītāja amatam tiek virzīts Raimonds Strokšs, ziņo LAF.

Trešdien Biķernieku kompleksajā sporta bāzē norisināsies LAF Rallija komisijas padomes vēlēšanas, kurās tiks ievēlēts arī komisijas vadītājs. Līdz 4.martam biedriem bija iespējams izvirzīt LAF Rallija komisijas vadītāja kandidātus, kuriem ir vismaz astoņu biedru atbalsts.

Strokšu izvirzījuši un iesniegumu parakstījuši astoņi biedri: SIA "Rally Latvia", SIA "Solus", SIA "Gulbenes Auto Moto", "Sports Racing Technologies", "Spice Sporta klubs", "Sporta Klubs Autostils Rally Team", SIA "Bairons", SIA "MS Sports".

"Raimonds sevi ir pierādījis kā Latvijas patriots, uz Latviju atvedot augstākās raudzes starptautiskās sacensības, kā arī spējis tās noorganizēt visaugstākajā līmenī. Latvija straujiem soļiem tuvojas pasaules čempionāta posmam rallijā un šajā brīdī mēs nevaram palikt bez prasmīgas vadības," teikts biedru iesniegumā.

Strokšs ir "RA Events" direktors un ar viņa gādību Latvijā rīkoti pasaules rallijkrosa čempionāta posmi un Eiropas rallija čempionāta posmi. Plānots, ka 2024. gadā Latvija pirmo reizi vēsturē uzņems pasaules rallija čempionāta (WRC) posmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!