Foto: Publicitātes foto

"LMT Autosporta Akadēmijas" Skolu kartingu kausa seriāla trešajā posmā jauni uzvarētāji – Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma komandai izdevās pārspēt divu iepriekšējo posmu uzvarētājus, Rīgas Tehnisko koledžu, kas saglabā līderpozīciju seriāla kopvērtējumā.

"ProKart kauss 2016" trešais posms risinājās Kandavas kartodromā.

"Trešo starpskolu sacensību posmu noteikti var atzīt par līdz šim labāko skolu sniegumu. Komandas bija nopietni gatavojušās, jaunieši jau laicīgi sāka trenēties un gatavot tehniku sacensībām, līdz ar to neizpalika arī rezultāts," saka "LMT Autosporta Akadēmijas" vadītājs Dainars Dambergs. "Ņemot vērā, ka dažas spējīgākās komandas fināla braucienu uzsāka no pēdējām pozīcijām, sacensība bija dinamiska, interesanta un līdz pat pēdējam mirklim nevarējām pateikt, kurš būs uzvarētājs. Kandavā visiem bija iespēja redzēt patiesi skatāmu, azartisku un dinamisku sportu."

"LMT Autosporta Akadēmija" Skolu kartingu kausa 3.posmā tika vērtēti ne vien komandu sportiskie rezultāti, bet arī komandu atbalstītāji. Edgara Kauliņa Lielvārdes vidusskolas un KLT Saulaines teritoriālās struktūrvienības komandu atbalstītāji tika atzīti par aktīvākajiem un atraktīvākajiem, par ko katras komandas fanu pulciņš saņēma īpašu balvu.

"ProKart kauss 2016" DD2 klasē startēja arī "LMT Autosporta Akadēmijas" pilote Beate Klipa. Šoreiz gan veiksme nebija Beates pusē. "Nedaudz pietrūka pieredzes un sportiskās veiksmes. Treniņos bija ļoti labs rezultāts, tāpat kvalifikācijā uzrādīju ceturto ātrāko laiku no 20 braucējiem. Diemžēl gan pusfinālā, gan finālā izstājos avāriju dēļ," stātas Beate, kura nu jau devusies uz Somiju, lai trenētos nākamajām bagiju sacensībām.

Nākamais "ProKart kauss 2016" posms un "LMT Autosporta Akadēmijas" Skolu kartingu kausa ieskaites sacīkstes notiks 10. septembrī Jelgavā, savukārt noslēdzošais posms - 1. oktobrī Ropažos, Sporta kompleksā "333".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!