Foto: Publicitātes foto

Latvijas spēcīgākais solo motokrosa braucējs Matīss Karro pirms sezonas ir guvis smagu rokas traumu, un pirmos pasaules čempionāta posmus, iespējams, izlaidīs, raksta "Team STR KTM" mājas lapa.

Aizvadot pirmssezonas treniņus Beļģijā, Karro vienā no tramplīniem neveiksmīgi piezemējies un izlauzis plaukstas locītavu. Pēc pāris stundām veicot medicīnisko pārbaudi, rentgens atklāja sarežģītu lūzumu un būs nepieciešama operācija.

"Nespēju noticēt, ka Matīsam tā neveicas," saka komandas menedžeris Stīvs Tērners. "Viņš ir ļoti sarūgtināts par notikušo, jo ļoti smagi strādāja, lai atgūtos no pagājušās sezonas traumas un gribēja atgriezties [sacensībās]."

''Neieredzu visu. Nezinu, kāpēc ar mani tā notiek. Nu, kāpēc? Es pat nenokritu un nosēdos aiz lēciena, bet roka... Piektdien būs operācija un tad zināšu, cik ilgi būšu spiests izlaist sacensības. Diemžēl lūzums ir nopietns'', īsā sarunā "sportacentrs.com" atklāja 21 gadu vecais Matīss Karro.

Šāgada pasaules čempionāts motokrosā MX1 klasē sāksies 2.martā ar posmu Katarā. 

Kā zināms, pērn jūlijā pasaules motokrosa čempionāta posma sacensībās Zviedrijā Karro guva smagu muguras traumu un bija spiests priekšlaicīgi beigt sezonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!