Foto: Publicitātes foto
"Arenacross" Baltijas kausa sacensības, kas risināsies 21.novembrī "Arēnā Rīga" un 28.novembrī Kauņas "Žalgira" arēnā, gaidāms iespaidīgs dalībnieku sastāvs, jo šīs unikālās iekštelpu motokrosa sacensības ļaus šī sporta veida profesionāļiem pagarināt sezonu un izmēģināt spēkus daudz sarežģītākā trasē kā ierasts, informē pasākuma rīkotāji.

"Arenacross" Baltijas kausa sacensībās Rīgā un Kauņā skatītāji redzēs arī Latvijas un Igaunijas motokrosa izlases dalībniekus Matīsu Karro un Prītu Ratsepu, kā arī vēl virkni titulētu sportistu, kuru saraksts pastāvīgi tiek papildināts. Ekstrēmus trikus pasākuma laikā demonstrēs arī profesionālie FMX braucēji Mārtiņš Aleksandrovičs un zviedri Fredriks Bergrēns un Tomass Johansons.

Jaunākais papildinājums "Arenacross" dalībnieku sarakstam ir 10 spēcīgi sportisti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

"Arenacross" sacensībās startēs daudzkārtējais Lietuvas un Baltijas valstu čempions, MX1, MX2 un MX3 čempionātu dalībnieks, viens no titulētākajiem Lietuvas motokrosa sportistiem, Lietuvas čempions enduro un "cross country" klasē, kā arī Baltijas enduro vicečempions Arūns Gelažninks, šīgada Latvijas motokrosa čempionāta bronzas medaļas ieguvējs Dāvis Līvs, daudzkārtējais Lietuvas un Baltijas valstu motokrosa čempions Dāvids Karka, uzlecošā Latvijas motokrosa zvaigzne, Itālijas un ADAC motokrosa čempionātu uzvarētājs, 2014. gada Eiropas motokrosa čempionāta 5. vietas ieguvējs un pasaules junioru čempionāta 6. vietas ieguvējs 17 gadus vecais Tomass Šileika.

Tāpat sacensībām pieteikušies igaunis Andero Lusbo, latvieši Kārlis Sabulis, Gints Filipsons un Augusts Justs, Lietuvas vicečempions motokrosā Domants Jazdausks un jaunais braucējs Artūrs Daračius.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!