Foto: Publicitātes foto

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis, uzveicot savu pretinieku kubieti Junieru Dortikosu, 26. septembrī Minhenē Pasaules boksa supersērijas (WBSS) fināla cīņā pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kg) izcīnīja Muhameda Ali trofeju un divas pasaules čempiona jostas. Iegūto trofeju, kā arī Maira Brieža laimīgo kreklu, kas viņam bija mugurā cīņas vakarā, ikviens līdz 20. oktobrim var apskatīt "Porsche" centrā Rīgā.

Maira Brieža izcīnītā Muhameda Ali trofeja no 14. oktobra atrodas "Porsche" centrā Rīgā, kur to klātienē var apskatīt ikviens interesents un boksa fans. Tāpat apskatāms arī Maira Bireža laimīgais krekls, kas bokserim bija mugurā cīņas vakarā, ar viņa parakstu.

Mairis Briedis sadarbojas ar "Porsche" zīmolu Latvijā un ikdienā brauc ar metāliski zilas krāsas apvidus sporta automašīnu "Porsche Cayenne S Coupé", kas aprīkota ar 2,8 litru sešcilindru motoru un kas attīsta 440 ZS. Spēkrats ātrumu līdz 100 km/h uzņem piecās sekundēs, un tā maksimālais ātrums ir 263 km/h.

Mairis Briedis ir Latvijas labākais bokseris. 2014. gadā sportists saņēma Eiropas Gada cilvēka Latvijā apbalvojumu, savukārt 2017. gada aprīlī viņš kļuva par pirmo Latvijas bokseri, kurš ieguvis pasaules čempiona jostu, to paveicot prestižākajā Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā smagajā svarā. Briedis savā karjerā ir izcīnījis arī Muhameda Ali trofeju, Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostu, Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu un žurnāla "The Ring" jostu.

Muhameda Ali trofeja un Maira Brieža laimīgais krekls līdz 20. oktobrim apskatāmi "Porsche" centrā Rīgā darbadienās no pulksten 9 līdz 18.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!