Foto: Publicitātes foto

"Volkswagen Latvija" paziņojis par jaunāko papildinājumu pilnībā elektrisko automobiļu klāstā – "ID.7" modeli. "ID.7 Pro" tagad ir pieejams Latvijā un saskaņā ar WLTP braukšanas ciklu ar pilnu uzlādi spēj nobraukt līdz 621 kilometram.

"Volkswagen" (VW) elektrisko automobiļu (EV) flagmanis "ID.7" ir aprīkots ar modernākajām tehnoloģijām, tostarp inovatīvu papildinātās realitātes projekcijas displeju, modernu 15 collu navigācijas un informācijas un izklaides sistēmu "Discover Pro Max", kā arī "Keyless Access" funkciju automātiskai automašīnas atslēgšanai un aizslēgšanai 2,7 metru rādiusā. Šīs funkcijas ir iekļautas "ID.7 Pro" standarta aprīkojumā.

Ar vidējo patēriņu 16,3-14,1 kWh uz 100 kilometriem un nobraukuma distanci ar vienu uzlādi līdz 621 kilometram (WLTP) "ID.7 Pro" ir piemērots garākiem braucieniem, ko nodrošina jaunais un efektīvais motors. Kompaktais piedziņas motors, kas uzstādīts automobiļa aizmugurē, nodrošina 210 kW (286 ZS) jaudu un 545 Nm griezes momentu, sniedzot uzlabotu veiktspēju un patēriņa efektivitāti tālākiem braucieniem.

Pateicoties īsajām pārkarēm un garajai riteņu garenbāzei, elektriskais sedans piedāvā plašu salonu ar pietiekami daudz vietu aizmugurē sēdošajiem pasažieriem. Lielajā bagāžas nodalījumā var ievietot bagāžu ar kopējo tilpumu līdz 532 litriem. Neskatoties uz gandrīz piecu metru garumu, "ID.7" ir izveicīgs, jo tā apgriešanās rādiuss ir tikai 10,9 metri.

Šobrīd "ID.7" tiek piedāvāts par īpašu cenu, sākot no 62 600 eiro, bet ar papildu valsts atbalstu cena samazinās līdz 58 100 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!