Foto: Shutterstock

Laiks ir nauda, tāpēc "Delfi Bizness" piedāvā kopsavilkumu par aktualitātēm biznesā un ekonomikā Latvijā un pasaulē ceturtdien, 16. maijā.

Divus gadus pēc Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā lielie Eiropas aizdevēji turpina darboties šajā valstī, gūstot ievērojamu peļņu un maksājot milzu nodokļus, kas vēlāk palīdz kara finansēšanai.

Dzīvokļu tirgus aktivitāte pirmajā ceturksnī Rīgā turpināja sarukt, salīdzinot gan ar 2023. gada izskaņu, gan pirmo ceturksni pērn, liecina jaunākie "Swedbank" mājokļu pieejamības indeksa dati.

Pēc Latvijas Bankas kā finanšu sektora uzraudzības iestādes novērtējuma un priekšlikuma Eiropas Centrālās banka (ECB) 15. maijā ir pieņēmusi lēmumu izsniegt "Indexo banka" licenci kredītiestādes darbībai.

Latvijas informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums "TestDevLab", kas nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi, par vairāk nekā 3 miljoniem eiro iegādājies vēsturisku namu pašā Rīgas centrā, Vingrotāju ielā 1, un tajā jau norit aktīva darbība.

Par šiem un citiem jaunumiem iespējams uzzināt dienas apskatā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!