Foto: Publicitātes attēli

Viens no veikalu tīkla "top!" partneriem, mazumtirgotājs SIA "Madara 93" aizvadītajā gadā apgrozījis 17,24 miljonus eiro, kas ir par 11,27% vairāk nekā iepriekšējā gadā, finanšu gadu noslēdzot ar 498,78 tūkstošu eiro peļņu pēc nodokļu nomaksas, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

2023. gadā turpināja pastiprinātu uzmanību pievērst energoresursu efektīvai izmantošanai. Uzņēmums pērn izvērtējis tirdzniecības iekārtu un apgaismojuma efektivitāti.

2023. gadā SIA "Madara 93" uzsāka jauna pārtikas veikala Ozolainē izpēti un projektēšanu, lai palielinātu un modernizētu esošā veikala tirdzniecības platību. Tāpat arī uzsākta būvmateriālu veikala projekta izstrāde.

SIA "Madara 93" pieder pieci pārtikas preču veikali, trīs rūpniecības un būvmateriālu preču veikali, kā arī vairumtirdzniecības bāze. Uzņēmumā kopumā pērn nodarbināti 189 darbinieki, SIA "Madara 93" valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās samaksājot 825,49 tūkstošus eiro, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī 333,41 tūkstošus eiro. SIA "Madara 93" kopējās nodokļu iemaksas valsts kopbudžetā 2023. gadā sasniedza 2,01 miljonus eiro.

Šogad tirgotājs turpina būvmateriālu veikala Limbažos pārbūvi un modernizāciju, kā arī Ozolaines veikala paplašināšanas projekta izstrādi. Vadības ziņojumā norādīts, ka 2024. gadā SIA "Madara 93" turpina darbu pie "top!" tīkla lojalitātes programmas – pircēju lojalitātes karšu – ieviešanas.

1993. gadā reģistrētās SIA "Madara 93" vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Andris Bērzkalns.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!