Foto: F64

"Čili Pica" zīmola īpašnieki gaida oficiālu Valsts ieņēmumu dienesta (VID) slēdzienu sāktajā kriminālprocesā par nodokļu nemaksāšanu vairākās picērijās, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja "Čili Pica" pārstāvji.

"Lai pieņemtu lēmumu par turpmāko rīcību, zīmola "Čili Pica" īpašnieki gaida oficiālu VID slēdzienu pēc pārbaudes pie franšīzes ņēmēja "Pica serviss", kas apkalpo atsevišķas picērijas reģionos," norādīja "Čilija Pizza" mārketinga direktors Artūrs Skadmans.

"Dotajā brīdī VID esam pieprasījuši papildu informāciju par pārbaudi un gaidām atbildi. Attiecīgi nepieņemsim pārsteidzīgus lēmumus, un mums nav iemesla atzīt kādu par vainīgu tikai uz publisku izskanējušas informācijas pamata, bez pierādījumiem un oficiāla slēdziena", atzīmēja Skadmans.

"Ja pārkāpumi tiks konstatēti, pieļaujam iespēju pārskatīt franšīzes līgumu un pieņemt atbilstošus lēmumus," piebilda Skadmans.

Kā ziņots, pārbaudot aizdomas par izvairīšanos no nodokļu nomaksas organizētā grupā, Finanšu policija veikusi desmit kratīšanas uzņēmuma "Pica serviss" struktūrvienībās visā Latvijā, kopumā nopratinot ap 300 cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!