Foto: PantherMedia/Scanpix

Maijā izsolē tiks piedāvāts par maksātnespējīgu atzītai AS "Latvijas Krājbanka" ("Krājbanka") piederošs gaisa balons, liecina administratora SIA "KPMG Baltics" paziņojums.

Gaisa balons izgatavots 2008.gadā. Tā novērtējums un izsoles sākumcena ir 7500 lati.

Izsole notiks 23.maijā.

Jau ziņots, ka par maksātnespējīgu atzītās "Krājbankas" administrators SIA "KPMG Baltics" aprīļa beigās plānojis izsolīt ap 40 nekustamos īpašumus, kuru kopējā vērtība ir vairāki miljoni latu, portālu "Delfi" informēja bankas administratora preses pārstāvis Oskars Fīrmanis.

Viņš atzīmēja, ka administrators turpina realizēt bankas un bankas meitas kompāniju aktīvus, lai atgūtu līdzekļus, kurus izmantot, lai norēķinātos ar bankas kreditoriem.  

Nekustamo īpašumu izsoļu sākuma cenas ir ļoti dažādas, sākot no 1000 latiem par īpašumu Latvijas reģionos un beidzot ar 300 000 latu vērtu īpašumu Jūrmalā.

Izsolēs būs pieejami Latvijas Krājbankas meitas uzņēmumu "SILVA Invest", "LKB Property", "Krājinvestīcijas" un "LKB Rīgas Īpašumi" nekustamie īpašumi, kas atrodas visā Latvijā. 

Rīgas apgabaltiesa 2011.gada 23.decembrī "Krājbanku" pasludināja par maksātnespējīgu.

"KPMG Baltics" tiesā iesniedza pieteikumu sākt "Krājbankas" bankrotu un tiesa 2012.gada maijā sāka bankas bankrota procedūru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!