Foto: PantherMedia/Scanpix
Uzņēmumu vadītājus ikdienā urda biznesam un personībai būtiski jautājumi: kā paplašināt robežas, kur rast jaunus izaicinājumus, kā sabalansēt potenciālos ieguvumus un zaudējumus, galu galā - kā pārspēt pašiem sevi. Šie jautājumi kļūst aktuāli un konkretizējas uz rudeni, kad sākam iezīmēt nākamā biznesa cikla aprises, kad no jauna sistēmiski pārdomājam, ko darīt, ko nedarīt, kur koncentrēt spēkus, kur riskēt, kur nogaidīt, proti, kā sasniegt tik ļoti vēlamo 10-15% pieaugumu.

Aicinām ikvienu uzņēmēju padalīties ar savu nākamā gada vīziju, savām prognozētajām apgrozījuma izmaiņām un to, kā šīs izmaiņas tiks panāktas, atbildot uz zemāk esošajiem jautājumiem:

Biznesa prognozes: Redzēt tālāk! ir ikgadējs biznesa forums, kura mērķis ir Baltijas biznesa radošos prātus pulcināt vienotā starpnozaru sarunā par jautājumiem un tendencēm biznesā Latvijā un pasaulē. Forumā uzstāsies vairāk kā 30 augsta līmeņa vadītāji no nozīmīgākajām Latvijas tautsaimniecības nozarēm. Meistarklasi par radošumu biznesa procesos vadīs populārā latviešu mūzikas grupa "Instrumenti". Foruma iniciatori ir Inga Bratēna un Inga Zvaigzne, foruma galvenais atbalstītājs - Latvijas Mobilais telefons, atbalstītāji - Accenture, DNB banka un LEAD. Korporatīvā komunikācija.

Vairāk par forumu: http://biznesaprognozes.lv/programma.html

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!