Latvijas informācijas tehnoloģiju uzņēmums, kas ir viens globālā tirgus līderiem datu vizualizācijas jomā, paplašinājis savu darbību, piesakot savu dalību ASV tirgū. Tāpat kļuvis zināms, ka kompānijai pievienojies jauns izpilddirektors – Somijas pilsonis Mikko Jarvenpa, informēja kompānija.

""Infogr.am" turpina paplašināt savu darbību un šobrīd nostiprina savu komandu gan Rīgā, gan Sanfrancisko. "Infogr.am" biroja atvēršana Sanfrancisko ir nākamais solis kompānijas attīstībā, kas apliecina ambīcijas attīstīties globāli. Tas paātrinās arī mārketinga un pārdošanas rezultātus," norāda uzņēmuma pārstāvji.

Tāpat uzņēmumā informē, ka jaunajam kompānijas izpilddirektoram bijusi vairāku gadu pieredze "Google" produktu mārketinga vadītāja pozīcijā. Tāpat viņš ir strādājis ar tehnoloģiju startup kompānijām gan Silīcija ielejā, gan Eiropā. Pirms "Infogr.am" viņš bijis mārketinga vadītājs pirmssēklas investīciju kompānijā "HackFwd". Viņš arī pabeidzis Londonas Ekonomikas skolu.

"Mērķtiecīgs komandas darbs jau šobrīd uzrāda labus rezultātus, ko mēs novērojam straujā kompānijas attīstībā un pieaugošā klientu pieprasījumā. Šobrīd mums ir vairāk kā 1,1 miljons lietotāju visā pasaulē. Drīzumā saviem visaktīvākajiem lietotājiem paziņosim par mūsu freemium produktu jaunumiem. Es strādāšu pie tā, lai kompānija kļūtu vēl labāka un tā sniegtu saviem klientiem vislabāko datu vizualizāciju izstrādes pieredzi," norāda Jarvenpa.

Jarvenpa pamata darbības vieta būs bāzēta Sanfrancisko, kur "Infogr.am" plāno atvērt biroju. "Mēs aktīvi paplašinām savu pārdošanu un mārketingu starptautiskā līmenī," saka Uldis Leiterts, "Infogr.am" vadītājs un dibinātājs. "Mūsu galvenais birojs atrodas Rīgā, bet komanda strāda jau divos kontinentos. Mums ir ambiciozi plāni, tādēļ meklējam talantus gan Rīgā, gan Sanfrancisko."

"Infogr.am" ir datu vizualizācijas rīks, kas tiešsaistē ļauj ērti un ātri publicēt datus vizuāli uzskatāmā veidā. Šo servisu šobrīd izmanto aptuveni 1 miljons žurnālisti, nevalstisko organizāciju aktīvisti, komunikācijas profesionāļi, skolotāji, studenti un citi lietotāji visā pasaulē, ieskaitot The Huffington Post, Al Jazeera, Amnesty International un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!