Foto: LETA

Investējot 250 000 eiro, tirgotājs "Elkor" pērn atvērtajā bistro "Elkor food&wine" vietā šogad atvēris suvenīru veikalu "Elkor Gift Shop", informē "Elkor" pārstāve Dzintra Krūze.

Jaunais suvenīru veikals atrodas Rīgā, Brīvības bulvārī 19. "Elkor Gift Shop" kopējā platība ir 490 kvadrātmetri.

Kā norāda Krūze, lai arī bistro "Elkor food&wine" bijusi apmeklētāju iecienīta vieta, tomēr tas neattaisnoja plānotās ieceres. Sīkāku informāciju par bistro darbību gada laikā viņa neatklāj.

Bet jaunajā suvenīru veikalā, kas tika atklāts 30.oktobrī, pircējiem tiek piedāvāti Latvijai raksturīgie suvenīri, amatnieku rokdarbi un mākslas priekšmeti.

Piedāvājuma klāstu veido Latvijā ražotas galdsegas, salvetes, dvieļi, pārklāji, spilveni un trikotāžas apģērbi, kā arī dzintara rotaslietas, latviešu mākslinieku gleznas, keramika, Latvijā ražotas ziepes, dekoratīvās galda sveces, latviešu saldumi un citi Latvijai un Rīgai raksturīgi priekšmeti un preces.

Iepriekš vēstīts, ka pagājušā gada septembrī tirgotājs "Elkor" bistro "Elkor food&wine" investēja vairāk nekā 800 000 eiro.

Kā ziņots, pērn ievērojami sarukusi mazumtirdzniecības veikalu tīkla "Elkor" operatora SIA "ETG" peļņa, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmums pērn nopelnīja 57 740 eiro, bet 2013.gadā uzņēmuma peļņa bija 973 878 eiro. Savukārt uzņēmuma apgrozījums pērn bija 55,02 miljoni eiro, kas ir par 2% mazāk nekā 2013.gadā, kad apgrozījums bija 56,6% miljoni eiro.

"Elkor" mazumtirdzniecības tīkla veikali piedāvā elektronikas preces, apģērbus un apavus sievietēm, vīriešiem un bērniem, preces sportam un tūrismam, bērnu preces, pārtiku, interjera priekšmetus. Tāpat uzņēmums sniedz tehnikas servisa un apkopes pakalpojumus.

SIA "ETG" dibināta 1994.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2 276 042 eiro. ETG vienīgais īpašnieks ir Aleksandrs Popovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!