Foto: Publicitātes foto

Baltijas starptautiskais autobusu pasažieru pārvadātājs "Ecolines" no 15. jūnija atsāks starptautisko autobusu satiksmi starp Rīgu un Berlīni, portālu "Delfi" informēja kompānijā.

Starp Rīgu un Berlīni reisi tiks veikti katru dienu ar pieturām Varšavā, Belostokā, Viļņā, Kauņā, Augustovā, Mariampolē un Suvalkos.

No Rīgas uz Berlīni autobuss izbrauks pulksten 11, bet no Berlīnes uz Rīgu izbrauks pulksten 22.

"Ecolines" maršrutos uz Berlīni būs norīkoti divstāvu autobusi "Setra S 431", kas ir aprīkoti ar multimediju ierīcēm, bezmaksas internetu, WC un gaisa kondicionieriem.

Pašlaik ceļošana uz Poliju un Vāciju Eiropas Savienības pilsoņiem ir atļauta ar dažādiem ierobežojumiem un karantīnas pasākumiem, tomēr, kā norāda kompānija, līdz 15. jūnijam tiek paredzēti šo ierobežojumu mīkstināšanas pasākumi vai atcelšana.

Pasažieri tiek aicināti informāciju par ceļošanas ierobežojumiem noskaidrot attiecīgo valstu vēstniecībās. "Ecolines" turpinās informēt par izmaiņām ceļošanas noteikumos.

Atsākot regulāros starptautiskos pārvadājumus autobusā būs pieejami roku dezinfekcijas līdzekļi.
Autobusi pirms un pēc reisa tiks pilnībā dezinficēti.

Pilnībā apzinoties, ka epidemioloģiskā situācija un valsts iestāžu lēmumi var tikt mainīti, "Ecolines" ir gatavs atbilstošās izmaiņas ieviest gan savos plānotajos ceļošanas grafikos, gan pārdošanas sistēmās, pauž kompānijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!