Foto: DELFI
Uzņēmuma reģistrā veiktas izmaiņas AS "Twino Investments" pamatkapitālā, palielinot to līdz vienam miljonam eiro, kā arī papildināta uzņēmuma komanda, informē uzņēmuma pārstāvji.

"Esam spēruši vēl vienu nozīmīgu soli tuvāk ieguldījumu brokeru sabiedrības licences saņemšanai, izpildot likumā noteiktās kapitāla pietiekamības prasības, kā arī stiprinot vadības komandas sastāvu ar kritiskajām kompetencēm," saka AS "Twino Investments" valdes priekšsēdētājs Roberts Lasovskis.

AS "Twino Investments" tika izveidots 2020. gadā ar mērķi no Latvijas Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) saņemt ieguldījumu brokeru sabiedrības licenci. Šobrīd komanda aktīvi strādā, lai sagatavotos licencēšanas procesa finiša taisnei - tiek veidota uzņēmuma vadības komanda, gatavota licencēšanai nepieciešamā dokumentācija un procedūras, kā arī tiek veikta "Twino" operāciju pielāgošana jaunajam darbības modelim.

Uzņēmuma valdē priekšsēdētāja amatā šobrīd darbojas "Twino" Investīciju platformas vadītājs Roberts Lasovskis.

Uzņēmuma valdē strādās arī "Twino" Grupas aizdevumu operāciju un risku pārvaldības direktore Karīna Caunīte-Orupe, Grupas Juridiskā un atbilstības kontroles funkcijas vadītāja Aiga Krīgere, savukārt uzņēmuma padomē iecelts "Twino" Grupas IT & tehnoloģiju vadītājs Nauris Bloks.

AS "Twino Investments" pārņems "Twino" Investīciju platformas darbu (aktīvus, pasīvus, tiesības un saistības). Uzņēmuma vienīgais akcionārs ir Armands Broks, kurš ir arī "Twino" Grupas īpašnieks. Pēc licences saņemšanas AS Twino Investments" būs licencēts uzņēmums un atradīsies Latvijas FKTK uzraudzībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!