Foto: Pixabay

"Nasdaq Riga" valde nolēmusi nekavējoties apturēt tirdzniecību ar AS "Baltic Technology Ventures" akcijām.

Tirdzniecība apturēta, ņemot vērā informāciju, kas saņemta no Finanšu un kapitāla tirgus komisijas saistībā ar tādas informācijas esamību, kas var būtiski ietekmēt attiecīgā finanšu instrumenta cenu, bet kura vēl nav publiski paziņota, skaidro biržas pārstāvji.

Uzņēmums pēc paziņojuma biržā iesniedzis papildu informāciju, skaidrojot, ka pēc diskusijas ar auditoriem, kas veic uzņēmuma 2020. gada finanšu pārskata revīziju (SIA "Nexia Audit Advice"), AS "Baltic Technology Ventures" vadība informē, ka ir iespējamas izmaiņas haptiskas navigācijas aproces personām ar redzes traucējumiem (kurai piešķirts zīmols "iWrist") un programmējamas tastatūras uzskaites klasifikācijā vai novērtējumā un sākotnējā atzīšanā, tai skaitā, attiecībā uz ar to saistītajām saistībām.

Iepriekš minētās uzskaites klasifikācijas un novērtējumi var būtiski atšķirties no tiem, kas norādīti starpperioda finanšu pārskatā par 6 mēnešu periodu līdz 2020. gada 30. jūnijam, norāda uzņēmums.

Lēmums par konkrētām izmaiņām novērtējumā vai klasifikācijā vēl nav pieņemts un tiks pieņemts sadarbībā ar kompānijas grāmatvežiem 2020. gada pārskata revīzijas procesā. Izmaiņas, ja tādas būs, tiks paziņotas pēc auditētā gada pārskata publicēšanas, tiks atspoguļotas tajā un pilnībā atbildīs Latvijas Republikas grāmatvedības noteikumiem un attiecīgajām Eiropas Savienības grāmatvedības direktīvām, sola "Baltic Technology Ventures".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!