Foto: Shutterstock
No 20. maija iespējams pieteikties atbalstam ieguldījumiem lauksaimniecības un mežsaimniecības infrastruktūras attīstībā septiņu miljonu eiro apmērā, liecina publiskotā informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Valsts nozīmes meliorācijas sistēmu apsaimniekotāji no 20.maija līdz 1.decembrim var pieteikties Lauku atbalsta dienesta (LAD) izsludinātajam atbalstam ieguldījumiem lauksaimniecības un mežsaimniecības infrastruktūras attīstībā.

Atbalstītos projektus jāīsteno divu gadu laikā no LAD lēmuma pieņemšanas par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

Projekta otrajā kārtas pieejamais publiskais finansējums ir septiņi miljoni eiro.

Atbalsts pieejams Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Lauku attīstības programmas pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākumā "Atbalsts ieguldījumiem lauksaimniecības un mežsaimniecības infrastruktūras attīstībā" atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem "Noteikumi par valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanu, administrēšanu un uzraudzību lauku un zivsaimniecības attīstībai 2014.-2020.gada plānošanas periodā" un "Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu atklātu projektu konkursu veidā pasākumam "Ieguldījumi materiālajos aktīvos"".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!