Foto: Publicitātes foto

Zivju pārstrādes un konservu ražošanas uzņēmums "Līcis – 93" 2020. gadā strādājis ar vairāk nekā 10 miljonu apgrozījumu, un tā peļņa pēc uzņēmuma reorganizācijas sasniegusi 1,5 miljonus eiro. "Līcis-93" vadības izvirzītais mērķis 2021. gadā esot kāpināt peļņu par 25% un nostiprināt savas šprotu ražotāja pozīcijas, pastāstīja uzņēmumā.

Latvijā ražotā produkcija pieejama 40 valstīs. Lielākie sadarbības partneri ir Amerikas Savienotās Valstis, Uzbekistāna un Polija, bet arī Dienvidkorejā un Austrālijā pieejami Kolkā ražotie zivju konservi. Modernizējot uzņēmumu, investējot ražošanā un menedžmentā panākta uzņēmējdarbības efektivitāte, radīti jauni iepakojumi un produkcija – 2020.gadā saražotas 10481976 vienības.

"Cītīgi strādāts, lai sakārtotu uzņēmējdarbības procesus, strukturējot un plānojot, uzskaitot ienākumus un izdevumus, veicot auditus ražošanas procesā esam izvirzītos mērķus sasnieguši. Veicām izmaiņas produktu sortimentā, atsakoties no mazāk rentabliem produktiem, ieguldījām naudu mārketingā, strādājām eksporta tirgos un saglabājām savas pozīcijas Latvijas un Baltijas tirgū," stāsta Kaspars Cveiģelis, "Līcis-93" valdes loceklis.

Foto: Publicitātes attēli

Joprojām pieprasītākais uzņēmuma produkts esot kūpinātas šprotes stikla burkā. Turklāt augot arī pieprasītās produkcijas apjoms, kas fasēts ar caurspīdīgiem vāciņiem. "Cilvēki vēlas redzēt, ko viņi pērk," skaidro Cveiģelis.

Uzņēmumā šobrīd tiek nodarbinātas 240 personas no Rojas, Talsu un tuvējās apkārtnes Kurzemes novadiem.

"Līcis-93" ir "Gamma – A" holdinga grupas uzņēmums, tā amatpersonas: Aivars Lejietis, Igors Kušnerčuks un Kaspars Cveiģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!