Foto: Publicitātes foto
Uzņēmuma "Hili Ventures" stratēģiskais nekustamo īpašumu investīciju meitasuzņēmums "Hili Properties" noslēdzis akciju iegādi holdingkompānijā, kam pieder tirdzniecības centrs Rīgā. "Hili Properties" kopējās investīcijas darījumā ir 20 miljoni eiro, un šis ir jau septītais uzņēmumam piederošais tirdzniecības komplekss Rīgā.

7863 kvadrātmetrus plašais komplekss Rīgā, Stirnu ielā, atrodas uz 21 580 kvadrātmetru liela zemes gabala. Īpašums jau 15 gadus tiek izmantots komerciālai darbībai. Īpašuma galvenais nomnieks ir Zviedrijas lielveikalu milzis "Rimi". Starp citiem lielākajiem nomniekiem ir mājdzīvnieku piederumu mazumtirgotājs "Dino Zoo", bērnu apģērbu un mājsaimniecības preču zemo cenu tīkls "Pepco" un kosmētikas preču tīkls "Drogas", kas darbojas visās Baltijas valstīs. Tirdzniecības centrā ir vairāk nekā 250 autostāvvietas klientiem.

"Hili Properties" izpilddirektors Georgs Kakurs (George Kakouras) norāda: "Šī īpašuma iegāde Rīgā atbilst mūsu investīciju stratēģijas kritērijiem: ilgtermiņa nomas līgumi, pazīstams galvenais nomnieks un stabila finanšu plūsma jau no pirmās dienas, kad tas tiek iekļauts mūsu portfelī. Tas arī labi iekļaujas mūsu stratēģijā attiecībā uz zema riska ilgtermiņa investīcijām. Īpašumam ir liels potenciāls, un mēs rūpīgi strādāsim, lai uzturētu ciešu sadarbību ar nomniekiem, tirdzniecības centra apmeklētājiem un vietējiem iedzīvotājiem."

Foto: Publicitātes foto/“Hili Ventures”

Līdz ar jaunāko iegādes darījumu "Hili Properties" portfeļa vērtība ir pieaugusi līdz 155 miljoniem eiro, un tā iznomājamā platība sasniedz ap 100 000 kvadrātmetrus. Uzņēmuma portfelī ir septiņi pārtikas preču tirdzniecības centri visā Rīgā, privāta slimnīca Bukarestē (Rumānija), 12 īpašumi ar restorāniem galvenajos tirdzniecības rajonos Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Maltā un Rumānijā, trīs biznesa un biroja telpu kompleksi Sliemā, Marsā un Florianā (Malta), kā arī ražotne Lietuvā. Uzņēmuma pārvaldīto ēku nomnieku vidū ir "Premier Restaurants", "Rimi", Norvēģijas veikalu tīkls "Narvesen" un ražotājs "Rehau Group".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!