Foto: Publicitātes foto

Starptautiskā sūtījumu kompānija "Venipak" uzsākusi pakomātu tīkla paplašināšanu, lai līdz nākamā gada beigām paplašinātu pakomātu skaitu Baltijas valstīs līdz 600, "Delfi Bizness" informēja uzņēmumā.

Tajā informē, ka šogad "Venipak" pakomāti sāks darboties Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, bet nākamgad tie būs pieejami visā valstī. Uzņēmums projektā plāno ieguldīt vienu miljonu eiro.

Šogad uzņēmums pabeidza pakomātu uzstādīšanu Latvijā. Pašlaik Latvijā ir 201, bet Lietuvā — 251 pakomāts. "Venipak" izpilddirektors Darjus Zailsks norāda, ka uzņēmums turpina īstenot stratēģisko uzdevumu kļūt par universālu piegādes platformu visiem piegādes pakalpojumiem, kā arī gaisa un sauszemes kravu pārvadājumiem visā pasaulē.

Pirms vairāk nekā gada "Venipak" nodibināja filiāli Polijā.

Starptautiskais sūtījumu piegādes uzņēmums "Venipak", kas dibināts 2004. gadā, piedāvā sūtījumu loģistikas risinājumus uzņēmumiem un privātpersonām Baltijas valstīs, Polijā, Vācijā, ASV un Ķīnā. Klientiem Lietuvā, Latvijā un Igaunijā ir pieejami gandrīz 1000 paku saņemšanas punkti.

Kā liecina "Lursoft" informācija, SIA "Venipak Latvija" apgrozījums 2021. gadā bija 20,176 miljoni eiro, bet peļņa sasniedza 1,783 miljonus eiro.

"Venipak Latvija" vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētā kompānija "Venipak".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!