Foto: Publicitātes foto

Pēc vērienīgiem pārbūves darbiem ir atklāta AS "Virši-A" ("Virši") degvielas uzpildes stacija Rīgā, Sarkandaugavā, Tvaika ielā 3.

Kopumā stacijas rekonstrukcijā uzņēmums investēja 1,5 miljonus eiro, veicot jaunas ēkas būvniecību, degvielas tvertņu nomaiņu, kā arī stacijas teritorijas modernizāciju.

"Jaunā Sarkandaugavas pārvada atklāšana un tai sekojošā transporta plūsmas palielināšanās rosināja mūs veikt būtisku mūsu Sarkandaugavas stacijas pārbūvi," saka Jānis Vība, "Virši" valdes priekšsēdētājs.

"Pašlaik aktīvi turpinām tīkla paplašināšanas darbus arī citās vietās Rīgā un Pierīgā. Pavisam nesen atklājām jaunu staciju pie Olaines, līdz gada beigām plānojam atklāt jaunu staciju Viskaļu ielā Rīgā, savukārt novembrī un decembrī tiek sākts būvniecības process jaunām stacijām Siguldā, kā arī Salaspils tuvumā," informē vadītājs.

No jauna atklātā Sarkandaugavas stacija strādās visu diennakti.

Šobrīd "Virši" tīklā ir 75 tirdzniecības vietas, no tām 73 degvielas uzpildes stacijas, un tīklā strādā vairāk nekā 780 darbinieki. Kopš 2021. gada 11. novembra AS "Virši-A" akcijas ir iekļautas "Nasdaq Riga" biržas alternatīvajā tirgū "First North".

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!