Foto: ReTV

Ziemassvētku rotājumi, eglīšu mantiņas un dažādas dekorācijas tirdzniecības vietās ir plašā klāstā, bet šīs preces veikalos varēja novērot jau pirms valsts svētkiem. Tas raisījis diskusijas publiskajā telpā, vai veikalu tīkli nav pasteigušies un izlikuši Ziemasvētku rotājumus par agru.

Mazumtirgotāji norāda, ka daļa cilvēku svētkiem gatavojas jau laicīgi, tāpēc arī veikalos atrodamas dažādas svētkiem nepieciešamās preces.

Mazumtirgotāji norāda, ka daļa cilvēku svētkiem gatavojas jau laicīgi, tāpēc arī veikalos atrodamas dažādas svētkiem nepieciešamās preces. 

Ir palicis mazāk nekā mēnesis, līdz klāt jau būs Ziemassvētki. Nereti dažas dienas pirms svētkiem cilvēki veikalos vēl steidz pirkt pēdējās dāvanas un produktus svētku mielastam, bet daļa par to padomājuši jau laicīgi. 

"Rimi Latvija" ārējās komunikācijas vadītāja Everita Bičkova teic: "Raugoties uz tendencēm pasaulē, redzam, ka veikali un veikalu tīkli Ziemassvētkiem sāk gatavoties laicīgi, vismaz sešas līdz septiņas nedēļas pirms svētkiem."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!