Foto: Publicitātes foto
Mājokļa un labiekārtošanas preču uzņēmums "Ikea" paplašina savu darbību Latvijā, tādēļ meklē darbiniekus pārdošanas, loģistikas un klientu apkalpošanas nodaļā Liepājā.

"Ikea" plāno pieņemt darbā vairāk nekā 20 darbiniekus plānošanas un preču pasūtīšanas vietā, kas pavasarī tiks atvērta Liepājā.

"Ikea" atvērs klientu apkalpošanas vietu Liepājā. Tā būs pirmā mazāka formāta apkalpošanas vieta Latvijā – plānošanas un preču pasūtīšanas vieta. Pirms dažiem mēnešiem "Ikea" Liepāja komandu sāka veidot, pieņemot darbā vadītāju un nodaļu vadītājus, un pašreiz komandas veidošana tiek turpināta, aicinot pieteikties kandidātus darbam pārdošanas, klientu apkalpošanas un loģistikas nodaļā.

"Ikea" plānošanas un preču pasūtīšanas vieta tiek veidota, lai klientiem palīdzētu plānot telpu iekārtojumu, izmantojot "Ikea" piedāvātos labiekārtošanas risinājumus, piemēram, virtuves iekārtas, skapjus, guļamistabas mēbeles u. c.

Klientiem būs iespēja saņemt iepriekš pieteiktus, "Ikea" speciālistu sniegtus klātienes individuālās plānošanas pakalpojumus un šim nolūkam īpaši atvēlētās zonās plānot pašrocīgi vai ar "Ikea" darbinieku palīdzību, kā arī plānotos risinājumus uzreiz pasūtīt. Plānošanas un preču pasūtīšanas vietā būs iespēja arī tuvu dzīvesvietai ērti pasūtīt un saņemt "Ikea" tiešsaistes veikala pasūtījumus.

Tā būs Latvijā otrā klientu apkalpošanas vieta. Rīgā kopš 2018. gada ir atvērts "Ikea" veikals un tiešsaistes veikals.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!