Foto: Kārlis Dambrāns/DELFI

Par Bolderājas kebabiem, šķiet, zināja vai katrs rīdzinieks, arī tie, kas tos ēstuvē "Gvatar" nebija pat nogaršojuši. Šī vieta pastāvēja vairāk nekā 10 gadus, bet kopš šā gada sākuma apmeklētājiem ir slēgta. Viens no izveidotājiem, Asifs Ibragimovs, kuram gan pēdējos gados ar to vairs nebija saistības, gatavojas atvērt jaunu "Bolderājas kebabnīcu". Šoreiz gan ne Bolderājā.

Nesakrita biznesa redzējums

Asifs Ibragimovs ir azerbaidžānis, kas dzimis Gruzijā. Tur dzimuši arī viņa vecāki, māsa un brāļi. Uz Latviju ģimene pārcēlās 1996. gadā, Asifam tobrīd bija seši gadi – šeit sācis un pabeidzis skolu un augstskolu, strādājis un nu jau audzina arī dēlu.

Pirms mazliet vairāk nekā desmit gadiem – 2013. gada otrajā pusē – kopā ar ģimenes locekļiem atvēra "Gvatar", kur piedāvāja uz vietas ceptas picas, hačapuri, maizi un citus mīklas izstrādājumus. Sākumā kebabu piedāvājumā nebija. Tie parādījās vēlāk, un, kā izrādās, tieši kebabi kļuva par "Gvatar" apmeklētāju visvairāk iecienīto produktu. Apmeklētāji stāstīja par gardajiem kebabiem citiem, un tā tautā iegājies nosaukums "Bolderājas kebabnīca", lai arī, kā jau teikts, sākotnēji kebabu ēstuves piedāvājumā nemaz nebija.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!