Foto: Shutterstock

"Tradicionālās sievas" tendencei piemīt vienkāršības vilinājums. Sievietes vilina svētlaimes pielietas ģimenes ainas, taču viņas tiecas pēc laika, kāda nekad nav bijis. Sieviešu tūkstošus šādi nieki nesatrauc, tendences piekritējas ir gatavas no agra rīta līdz vēlam vakaram rūpēties par ģimeni un aizmirst par sevi, par savu fizisko un finansiālo neatkarību.

"Trad Wife" ir interneta saīsinājums apzīmējumam "tradicionālā sieva", un šis dzīvesveids funkcionē dažādās sociālo mediju platformās, piemēram, "X", "TikTok" un "Instagram". Tendences piekritējas uzskata, ka sabiedrību ir pārņēmusi dekadence, seksuāla izvirtība un izlaidība, viņuprāt, "nedabisks" dzīvesveids.

"Tradicionālās sievas" parasti ir mājsaimnieces, kuras vada dienas, gatavojot ēdienu, uzkopjot un gaidot vīra kungu mājās no darba. Gluži kā skaistā, idealizētā 1950. gadu pastkartītē. Pārsvarā kristietes un mormones, līdzās vīram priekšplānā izvirzot Dievu un Bībeli, pieņēmušas lēmumu būt konservatīvas vai pazemīgas. Un šādu dzīvesveidu sludina kā idillisku un rimtu.

Lai pakļautos vīrietim

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!