Foto: Shutterstock

Uzsākot septembra mēneša Baltijas biržas aprakstu, pieķēru sevi pie domas, ka vēlos atkal teikt, ka mēnesis bija ļoti interesants. Negribās visu laiku atkārtoties, taču tik tiešām mēnesis bija aizraujošs ar daudziem jauniem notikumiem, par kuriem sīkāk jau tālāk aprakstā.

Septembris izcēlās ar to, ka bija vērojams ievērojams kritums vairāku akciju cenām, kuras iepriekšējos mēnešos bija uzrādījušas augstus kāpumus. Tāpat arī "Olainfarm" sāgā turpinās notikumu attīstība.

Veiksminieki

Veiksminieku sadaļa kārtējo reizi jāiesāk ar manu "cepienu". Visstraujākais akcijas cenas pieaugums Baltijas biržās septembrī bija likvidējamai AS "Kurzemes atslēga 1", akcijas cena pieauga par 23%. Apskatām apgrozījumu un ieraugām, ka mēnesī ir notirgotas tikai 299 akcijas par kopējo summu 184,94 eiro. Šādos brīžos man top skaidrs, ka ir jāizveido papildu kritēriji, lai uzņēmums vispār varētu tikt vērtēts un skatīts šajos ikmēneša apskatos, lai netērētu ne manu, ne jūsu laiku ar maznozīmīgiem notikumiem. Turpmāk, ja mēneša tirdzniecības apgrozījums būs zem 10 000 eiro, tad starp veiksminiekiem vai zaudētājiem tas vairs neparādīsies.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!