Foto: Scanpix/Reuters
Investori, baidoties, ka viena no pasaules lielākajām kriptobiržām "Binance" aizies pa burbuli, pēdējās diennakts laikā ir steigušies izņemt savus līdzekļus no servisa. Tikmēr "Binance" pārstāvji, sarunā ar "Delfi Bizness" mierina, sakot, ka šī naudas aizplūšana nav pat starp top 5 lielākajām kompānijas vēsturē.

Pagājušajā mēnesī sabruka kriptobirža "FTX". Nu daudzi baidās, ka līdzīgs liktenis piemeklēs arī "Binance" – platformu, kur cilvēki var tirgoties ar kriptovalūtām un izmantot citus ar digitālajām monētām saistītus pakalpojumus.

Emocijas kriptovalūtu pasaulē ir ļoti spēcīgs rīks, jo pretēji valstu garantēto valūtu, akciju vai obligāciju tirgiem, digitālo monētu vērtību pilnībā nosaka tikai tas, cik lielu vērtību tām piešķir paši lietotāji. Attiecīgi pilnīgs uzticības zudums un nevēlēšanās atdot pat vienu centu par digitālo monētu, to var pilnībā iznīcināt. Tāpēc šajā nozarē investoru sentiments un publiski paustās bažas ir īpaši svarīgas.

Nule kā pieredzēts viens no tiem gadījumiem, kad bažas guvušas virsroku un investori, lai arī ciešot zaudējumus, centušies izņemt savu naudu no kriptobiržas. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!