Foto: Publicitātes foto

SEB šogad Baltijā plāno pieņemt darbā vairāk nekā 100 jaunu darbinieku produktu izstrādes un informācijas tehnoloģiju (IT) amatos, pavēstīja "SEB bankas" pārstāvji.

"SEB bankas" produktu attīstības vadītāja Baltijā Inga Ruduša skaidro, ka pieprasījumu pēc produktu izstrādes un IT speciālistiem veicina klientu vēlme arvien vairāk izmantot digitālos risinājumus, tostarp attālināto konsultāciju pakalpojumu.

Viņa norāda, ka šobrīd jau ir ierasts, ka privātpersonas un uzņēmumi veic ikdienas darījumus, izmantojot tiešsaistes banku vai mobilo lietotni. Aizvien vairāk klientu saņem mājokļa kredītus, neapmeklējot bankas filiāli. Tomēr šo pakalpojumu sniegšanai ir nepieciešami IT speciālisti, programmētāji, produktu vadītāji un citi speciālisti.

"Vairākas jaunās vakances nav saistītas ar konkrētu atrašanās vietu, tāpēc ceram piesaistīt speciālistus no visas Latvijas," skaidro Ruduša.

Papildus vakancēm IT un tehnoloģiju, klientu apkalpošanas un ilgtspējas jomā, "SEB banka" plāno piesaistīt jaunus darbiniekus gandrīz visās bankas darbības jomās.

Amatu konkursi notiek visas Baltijas līmenī un tajā valstī, kur būs spēcīgākie kanditāti, arī tiks pieņemti darbā darbinieki, tādējādi nav noteikts, cik konkrēti darbiniekus katrā valstī plānots pieņemt, "Delfi Bizness" paskaidroja bankā.

Pēc aktīvu apmēra "SEB banka" ir trešā lielākā banka Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!