Foto: Privātais arhīvs

Valdim Siksnim ir vairāk nekā divdesmit gadu pieredze finanšu pakalpojumu nozarē Baltijas valstīs un Austrumeiropā. Šobrīd viņš ir Latvijas pensiju uzkrājumu pārvaldnieka IPAS "Indexo" valdes priekšsēdētājs.

"Indexo" grupa paplašina savu darbību un ir iesniegusi pieteikumu bankas licences saņemšanai. "Lieliska būs tā diena, kad tiks atvērts pirmais konts "Indexo" bankā," saka vadītājs.

Valdis Siksnis desmit gadus bijis bankas "Nordea" Latvijas filiāles vadītājs, investīciju un finanšu konsultāciju uzņēmumā "Callidus Capital" vadījis investīciju un līdzekļu piesaistīšanas projektus vairāk nekā 300 miljonu eiro apmērā.

Ārpus darba viņš ir tētis trīs bērniem un cenšas atlicināt laiku arī dažādām sporta aktivitātēm, ieskaitot vindsērfingu, kalnu un distanču slēpošanu.

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē.

Domāju, ka tieši šobrīd primāri tieku uztverts kā cilvēks, kas strādā pie "Indexo" bankas izveides. "Kad varēs pie jums atvērt kontu?" ir jautājums, ko saņemu gandrīz katrā sarunā.

Pieļauju, ka vēl asociējos ar desmitgadi "Nordea" bankas Latvijas filiāles vadītāja amatā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!