Foto: Publicitātes attēli

Medicīnas tehnoloģiju jaunuzņēmumam "Vigo Health" pēdējo gadu laikā izdevies iekarot savu nišu Latvijas tirgū, taču attīstība veselības nozarē ir izaicinājumiem pilna, tādēļ nācies savu darbību piebremzēt. Kompānija patlaban lielākās cerības liek uz attīstību ASV tirgū, portālam "Delfi Bizness" stāsta uzņēmuma dibinātājs Kristaps Krafte.

Medicīnas tehnoloģiju jaunuzņēmumam "Vigo Health" pēdējo gadu laikā izdevies iekarot savu nišu Latvijas tirgū, taču attīstība veselības nozarē ir izaicinājumiem pilna, tādēļ nācies savu darbību piebremzēt, portālam "Delfi Bizness" stāsta uzņēmuma dibinātājs Kristaps Krafte.

"Vigo Health" ir medicīnas tehnoloģiju jaunuzņēmums, kas izstrādā digitālu rehabilitācijas programmu "Vigo" insultu pārcietušajiem. Programma vienuviet apkopo dažādas rehabilitācijas terapijas, nodrošinot rehabilitāciju mājas apstākļos.

Četru gadu laikā kopš uzņēmuma dibināšanas uzņēmumam izdevies arī izveidot rehabilitācijas saturu sadarbībā ar Latvijā vadošajiem insulta aprūpes speciālistiem, tostarp no NRC "Vaivari", un izstrādāt programmu, lai tā būtu pieejama jebkuram lietotājam, neatkarīgi no dzīvesvietas vai ārstēšanās mērķiem. "Vigo" ir piešķirts arī valsts apmaksāto veselības pakalpojumu tarifs, un jau šobrīd pirmie lietotāji programmu izmanto bez pacientu līdzmaksājuma.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!