Foto: Publicitātes foto

Vienā no Rīgas populārākajām apkaimēm – Purvciemā – vietējā kapitāla uzņēmums SIA "Wiser Home" īsteno šim mikrorajonam netipisku mājokļu projektu "Uplevel Home", proti, tur top rindu mājas. Pirmajā kārtā tiek būvēti septiņi energoefektīvi, augstvērtīgi divstāvu mājokļi ar jumta terasēm; investīcijas sasniegs 1,8 miljonus eiro.

Projekta idejas autors un virzītājs ir uzņēmējs Edgars Mass, kuram ir vairāk nekā 20 gadu pieredze mājokļu būvniecības un finansēšanas nozarēs. Viņš savu jaunāko lolojumu apraksta kā daudzfunkcionālu mājokli, kura izmantošanu var pielāgot atbilstoši pārmaiņām dzīvē – izmantot pašam visu māju vai pārveidot to par diviem mazākiem īpašumiem un vienu vai abas daļas izīrēt. Viņa ambīcija ir šo projektu turpināt, koncepciju iedzīvināt, iespējams, ne tikai Latvijā.

Elastīgs risinājums

Ilgi darbojoties Latvijas nekustamā īpašuma tirgū, Mass identificējis mājokļu piedāvājuma trūkumu segmentā starp dzīvokļiem un privātmājām. "Likumsakarīgi radās ideja šo trūkumu aizpildīt. Gribējās piedāvāt cilvēkiem ne vien ierasta tipa mājokli, bet arī pievienot privātuma sajūtu," viņš apraksta projekta pirmsākumu. Svarīgi šķita arī piedāvāt

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!